Micile Miracole

Termeni și condiții

TERMENI

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre S.C. AMBEXPERT DESIGN SRL, prin intermediul site-ului www.ambexpert.ro cumparatorului si pot fi modificate in orice moment, fara o notificare prealabila.

Conditiile generale de vanzare aplicabile unei Comenzi sunt cele acceptate de Cumparator in momentul plasarii comenzii sale. 

In prezentul document, urmatorii termeni, vor avea intelesurile de mai jos:

Vanzatorul sau AMBEXPERT.RO: S.C. AMBEXPERT DESIGN SRL,  cu sediul social in Targu Jiu, jud. Gorj, Str. Slt. Ion Fota, nr.5, sc.2, et.2, ap.31, cod de identificare fiscala RO 44181502, Reg. Com: J18/500/2021

Cumparator – Beneficiar : persoana fizica / persoana juridica sau alta entitate juridica ce acceseaza site-ul www.ambexpert.ro, accepta termenii si conditiile site-ului, indeplineste cerintele de inregistrare si plaseaza o comanda.

Bunuri – orice produs ce urmeaza sa fie furnizat de catre vanzator cumparatorului

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator, prin care vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze bunurile comandate de cumparator, iar cel din urma, este de acord sa primeasca aceste bunuri si sa achite contravaloarea acestora.

Contract – comanda confirmata de catre vanzator

OBIECT:

Termenii si conditiile generale de vanzare au ca obiect, stabilirea drepturilor si obligatiilor ce revin ambelor parti, in procesul de vanzare a bunurilor,comandate de catre cumparator in baza comenzilor si de informare a oricarui eventual cumparator despre conditiile si modalitatile in care vanzatorul  vinde si livreaza produsele comandate. Aceste conditii se aplica fara restrictii sau rezerve, tuturor vanzarilor de produse comercializate AMBEXPERT.RO.

CONDITII DE UTILIZARE:

Vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.ambexpert.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor. AMBEXPERT.RO isi asuma dreptul de a efectua orice modificari, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizator/cumparator. AMBEXPERT.RO nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, actualizari etc. AMBEXPERT.RO nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.ambexpert.ro, indiferent de natura acestora. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

PRETURI:

Preturile pentru vanzarea produselor AMBEXPERT.RO sunt exprimate in lei (RON) si sunt mentionate in dreptul fiecarui produs. Pretul poate fi modificat de AMBEXPERT.RO in orice moment, insa nu poate fi modificat ulterior confirmarii comenzii. Aceasta modificare va fi comunicata cumparatorului inainte de orice comanda. Preturile nu contin si cheltuielile cu transportul, acestea vor fi  afisate separat, in plus fata de pretul produselor cumparate. Preturile nu includ taxa pe valoare adaugata (TVA). Orice modificare a cotei de TVA aplicabile va fi in mod automat aplicata pretului bunurilor achizitionate. Ofertele prezentate pe siteul www.ambexpert.ro sunt valabile cat timp sunt afisate pe site, in limita stocurilor disponibile.

PLATA:

Plata se face in momentul plasarii comenzii pe site-ul www.ambexpert.ro, prin card bancar de debit sau de credit, prin ordin de plata sau prin sistem ramburs cash la primirea coletului.

Plata cu cardul se realizeaza prin operatorul de plati online NETOPIA MOBILPAY(http://www.mobilpay.ro/public/).

AMBEXPERT.RO isi rezerva dreptul de a suspenda sau anula executarea oricarei comenzi, indiferent de natura sa, in caz de neplata, plata partiala, incident de plata, frauda sau tentativa de frauda fata de site-ul www.ambexpert.ro. Acest lucru se aplica, inclusiv pentru sume datorate de catre cumparator pentru comenzi anterioare.

Pentru a asigura securitatea platilor cu cardul bancar, cumparatorul va transmite catre AMBEXPERT.RO criptograma vizuala (codul CVV) de pe spatele cardului bancar utilizat de acesta. AMBEXPERT.RO utilizeaza instrumentul de plata securizat „NETOPIA MOBILPAY”. Securitatea platii se bazeaza pe confidentialitatea tuturor datelor si pe autentificarea cumparatorului. Pentru a asigura securitatea, NETOPIA MOBILPAY utilizeaza tehnici de criptografie si respecta reglementarile bancare din Romania. Cumparatorul are dreptul de acces, rectificare si stergere a datelor cu caracter personal  si care sunt prelucrate de AMBEXPERT.RO, in conditiile prevazute in formularele „Politica de confidentialitate”  si „Politica de Cookies”.

Informatiile legate de comanda cumparatorului vor putea fi transmise oricarui tert abilitat prin lege sau desemnat de AMBEXPERT.RO, numai in scopul verificarii identitatii cumparatorului, a validitatii comenzii, a modalitatii de plata utilizate si a livrarii.

COMANDA:

Orice Comanda presupune acceptarea Termenilor si Conditiilor, documentelor „Politica de confidentialitate” si „Politica de cookies”, fara a aduce atingere eventualelor conditii contractuale particulare convenite de Parti, daca acestea exista.

Dupa ce cumparatorul confirma comanda apasand pe butonul „Comanda”, se considera ca acesta a acceptat toate informatiile, preturile, tirajele, caracteristicile tehnice termenul de livrare a produselor comandate, termenii, conditiile si faptul ca respectiva comanda implica o obligatie de plata din partea sa. Cumparatorul se obliga sa verifice cu atentie comanda si sa corecteze eventualele greseli.

Comanda va fi confirmata de AMBEXPERT.RO prin transmiterea unei informari electronice Cumparatorului („mesajul electronic pentru confirmarea Comenzii”).  AMBEXPERT.RO nu va putea fi tras la raspundere in cazul unei adrese de mesagerie electronica gresit sau alte informatii gresit completate in Formular de catre cumparator. In situatia in care mesajul electronic de confirmare conține informatii eronate, cumparatorul va solicita  cat mai repede corectarea acestora.

Trebuie luat in calcul faptul ca, in funcţie de caracteristicile echipamentelor sau de materialul pe care se imprima, pot exista variatii de nuante fata de codul pantone ales, fluctuatii ale dimensiunilor ambalajelor sau mici deplasari ale cliseelor de imprimare, datorate elasticitatii materialelor, in intervalul marjei de eroare de 5% comparativ cu bun de tipar semnat.

Exista o variatie standard a tirajului de bunuri furnizate, iar aceasta se va situa in limita a (+/–) 10% raportat la cantitatea comandata initial. Beneficiarul va recepţiona intreaga cantitate de ambalaje rezultata,conforma,din productie.

Cumparatorul – Beneficiarul, in calitate de operator economic care introduce pe piata nationala produsele pe care isi aplica denumirea, marca sau un alt semn distinctiv , se obliga sa colecteze, sa declare si sa achite Ecotaxa de 0,15 lei/buc si Contributia de 2 lei/kg, instituite de art.9 alin. (1) lit.q) si lit.d) din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr.196/2005, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr.105/2006, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si de Normele Metodologice aferente, stabilite de Ordinul 192 / 20 febr.2014 pentru aprobarea Metodologiei de calcul al contributiilor si taxelor datorate la Fondul de Mediu ( Anexa 1 pct.12), precum si de Legea nr.249 / 2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor si a deseurilor de ambalaje ( Anexa 1 lit.z), pentru fiecare dintre produsele livrate de Producatorul – Furnizor catre Cumparatorul – Beneficiar, pe care Cumparatorul – Beneficiar isi aplica denumirea, marca sau un alt semn distinctiv si pe care le introduce pe piata nationala.

AMBEXPERT.RO isi rezerva dreptul de a a accepta comanda transmisa de cumparator, fie, dupa caz, de a nu o accepta, incercand, insa fara a se obliga, sa ii transmita acestuia, motivele neacceptarii.

AMBEXPERT.RO isi rezerva dreptul de a anula comenzi pentru produse care sunt afisate pe site si care se constata ca prezinta erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi eronate.

LIVRAREA SI RECEPTIONAREA:

Preturile nu contin si cheltuielile cu transportul, acestea vor fi  afisate separat, in plus fata de pretul produselor cumparate.

Produsele comandate de Cumparator vor fi livrate la adresa indicata de Cumparator.

Livrarea se va face pe teritoriul Romaniei prin curier rapid, aplicandu-se tarifele standard ale companiilor de curierat. Factura este transmisa prin e-mail, la adresa indicata de cumparator.

Livrarea se va face prin S.C. DYNAMIC PARCEL DISTRIBUTION S.A. (in continuare denumită DPD Romania sau DPD) sau prin S.C. TCE Cargo Direct S.R.L. (in continuare denumita PALLEX)  In momentul livrarii, cumparatorul semneaza o confirmare de primire, iar ceasta confirmare de primire face dovada livrarii de catre AMBEXPERT.RO si a receptionarii produselor comandate de catre cumparator.

Livrarea coletelor nu poate fi contestata daca acestea apar livrate in sistemul informatic al transportatorului. Cumparatorul este de acord si imputerniceste transportatorul ca livrarea coletelor sa se faca catre orice persoana aflata la adresa mentionata, in situatia in care, acesta nu este prezent la respectiva adresa.

In cazul in care, daca Cumparatorul exercita dreptul de retragere, in sensul returnarii produsului, cumparatorul suporta costul de transport pentru returnarea acestuia.

Cumparatorul este obligat sa verifice starea coletului si a bunurilor, in momentul livrarii, iar in cazul in care un colet este deteriorat, deschis, prezinta urme de lichid, lipsa produse sau deteriorate, cumparatorul va refuza livrarea si va formula pagubele sau lipsurile constatate, pe bonul de livrare al curierului. Totodata, cumparatorul va semnala obiectiunile la departamentul servicii clienti AMBEXPERT. RO – 0765.437.983.

Receptia cantitativa va fi efectuata de catre Beneficiar in momentul livrarii produselor, prin semnarea documentelor furnizorului sau transportatorului. Beneficiarul va mentiona in scris pe formulare, eventualele observaţii cu privire la lipsuri sau la deteriorarea coletelor. In caz contrar, orice reclamatie transmisa ulterior va fi nula.

Nerespectarea procedurii exclude posibilitatea oricarei reclamatii impotriva transportatorului si a AMBEXPERT.RO, iar cumparatorul nu va putea solicita ulterior, rambursarea unei sume sau inlocuirea bunurilor comandate.

Formularea obiectiunilor trebuie sa intervina in cel mai scurt timp, insa nu mai tarziu de 1 zi lucratoare de la data livrarii. AMBEXPERT.RO va furniza un raspuns privind reclamatiile inregistrate in termen de maximum 30 de zile.

Recepţia calitativa a marfurilor se va putea face în termen de maxim 14 zile de la livrare, ulterior acestea vor fi considerate conforme. O eventuala reclamatie se va transmite furnizorului in scris pe mail. Dreptul de retragere pentru produsele conforme, nu poate fi exercitat pentru comenzi care se refera la bunuri desigilate dupa livrare, care nu mai pot fi returnate din motive de igiena sau protectie a sanatatii, cele produse la cererea beneficiarului si celor personalizate.

TERMENELE DE LIVRARE:

Inregistrarea comenzii nu reprezinta si acceptarea, confirmarea acesteia. Dupa preluarea comenzii, aceasta va fi procesata de catre operatorii nostri in vederea confirmarii si stabilirii detaliilor de livrare. Termenul de livrare este de intre 1 si 20 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Variaza in functie de produsul ales si caracteristicile acestuia.

In situatia in care optati pentru plata cu cardul sau ordin de plata, comanda se va expedia, numai dupa confirmarea sumei datorate, in contul Ambexpert Design Srl.

In perioada sarbatorilor de iarna, de Paste sau a evenimentului Black Friday, pot sa apara intarzieri la livrarea comenzilor.

DREPTUL DE RETRAGERE:

Conform articolului 9 (1) din  Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, cumparatorul are la dispozitie un termen de 14  zile de la data receptionarii bunurilor, pentru a-si exercita dreptul legal de retragere, fara a fi obligat sa-si motiveze decizia.

Conform articolului 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, dreptul de retragere nu poate fi exercitat pentru comenzile desigilate dupa livrare, care nu mai pot fi returnate din motive de igiena sau protectie a sanatatii, cat si pentru bunurile personalizate  sau confectionate dupa specificatiile cumparatorului.

Pentru a-si exercita dreptul de retragere,cumparatorul trebuie sa informeze AMBEXPERT.RO, cu privire la decizia sa, inainte de expirarea perioadei.

Daca produsele fac obiectul dreptului legal de retragere, cumparatorul , va obtine rambursarea contravalorii produselor returnate si cheltuielile de expediere aferente comenzii. AMBEXPERT.RO are dreptul de a amana rambursarea pana la data la care primeste inapoi produsele. Conform articolului 14 (2) din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, cheltuielile de returnare a bunurilor vor fi suportate de Cumparator.

Cumparatorul poate completa si transmite formularul de retragere pus la dispozitie de AMBEXPERT.RO sau orice alta declaratie prin e-mail, care sa contina si contul IBAN al beneficiarului, unde urmeaza sa se faca plata de catre furnizor pentru  produselor returnate.

Este obligatoriu ca bunurile sa fie returnate catre AMBEXPERT.RO intr-o stare care sa permita repunerea lor la vanzare,intr -o  stare perfecta impreuna cu ambalajul original, in termen de maxim 14 zile.

ERORI:

Informatiile despre produsele prezentate pe site-ul AMBEXPERT.RO sunt sub rezerva greselilor de tipar. Preturile, informațiile despre produse si imaginile pot sa contina erori sau neconcordante. Vanzatorul nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site, din orice cauza.In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu s-a livrat inca.

AMBEXPERT DESIGN SRL  nu isi poate asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nu poate garanta faptul ca site-ul/serverele sau mailurile expediate nu contin virusi.

COPYRIGHT:

Tot continutul site-ului www.ambexpert.ro este proprietatea AMBEXPERT DESIGN SRL si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al AMBEXPERT DESIGN SRL se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

GARANTIE:

Conform Legii Nr.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile acestora, AMBEXPERT.RO se obliga sa livreze produsele in deplina concordanta cu standardele de calitate aprobate de beneficiar. Fac exceptie de la garanție, produsele care nu sunt utilizate corect, produsele deteriorate in timpul transportului, produsele lovite si produsele pentru care nu se respecta instrucțiunilor de utilizare.

LITIGII:

Orice neintelegere intervenita intre cumparator si vanzator sau partenerii/asociatii acestuia, se va solutiona pe cale amiabila.

In cazul in care partile nu pot ajunge la un acord, in termen de 15 zile calendaristice de la data notificarii, solutionarea litigiului se va face de catre instanta de judecata competenta potrivit legislatiei din Romania.

Call Now Button