Micile Miracole

Politica de confidențialitate

Accesarea https://ambexpert.ro/ implică acceptul utilizatorilor ca datele personale furnizate să fie procesate și păstrate de SC AMBEXPERT DESIGN SRL.

Pentru a putea comanda produse de pe acest site, este necesar ca utilizatorul să ofere anumite informații folosite pentru facturare, livrare și contact.

Aceste informații pot fi folosite și în scopuri statistice sau de marketing sau comunicare în limitele legislației în vigoare (campanii de remarketing, trimitere de newslettere, fidelizare etc.).

De asemenea, aceste informații pot fi folosite de o terță parte (furnizori, producatori, parteneri cu care AMBEXPERT.RO are relatii de colaborare in vederea onorarii comenzilor, companii de curierat si transport, procesatori de plăți, angajaţilor, consultanţilor și persoanelor autorizate care au nevoie să le cunoască) pentru efectuarea și livrarea comenzilor. Spre exemplu: S.C. DYNAMIC PARCEL DISTRIBUTION S.A. (DPD Romania), S.C. TCE Cargo Direct S.R.L. (PALLEX Romania), NETOPIA FINANCIAL SERVICES S.R.L. (procesator de plăți) și Mailchimp (serviciu newsletter).

După caz, mai putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. furnizorilor de servicii IT, furnizorului de sms-uri, furnizorului serviciilor de telefonie mobilă, furnizorului aplicației de facturare, gestiune, contabilitate sau care ne ajută să emitem si sa printăm facturile produselor comandate, furnizorul serviciilor de comunicări și transmiteri corespondență pe e-mail si whattsapp.

Pentru serviciile de mai sus, datele colectate sunt: nume, adresă de e-mail, numar de telefon, adresă fizică, datele firmei (CUI, numar Registrul Comertului, sediu social, cont bancar, numele bancii ),cookies.

Aceste informații pot fi transmise autorităților, dacă acest lucru va fi solicitat în cadrul legislației în vigoare. În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.

AMBEXPERT.RO nu permite prelucrarea datelor personale ale persoanelor care nu au împlinit vârsta de 16 ani.
În procesul de creare a contului sau de plasare a comenzii, clienţii trebuie să confirme faptul că au împlinit vârsta de 18 ani.

Magazinul nostru online este găzduit pe platforma WordPress, care ne ofera o platforma online de comerț electronic – Woocommerce – aceasta permitandu-ne să vindem produsele și serviciile noastre. Datele dvs. sunt stocate prin intermediul memoriei de date WordPress, bazelor de date și aplicației generale Woocommerce. Ele stochează datele pe un server securizat în spatele unui paravan de protecție.

SC AMBEXPERT DESIGN SRL nu își asumă nicio răspundere pentru eventualele erori cauzate de neglijența utilizatorului privind confidențialitatea informațiilor contului său. În situația în care informațiile furnizate de utilizator sunt incorecte sau incomplete, ne rezervăm dreptul de a anula o eventuală comandă.

Pentru a vă proteja informațiile dvs. personale, luăm măsuri de precauție rezonabile și respectăm cele mai bune practici din domeniu pentru a ne asigura că nu sunt pierdute, accesate, dezvăluite, modificate, distruse si folosite in mod necorespunzător, .

În cazul în care doriți excluderea datelor dvs. personale din baza noastră de date, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail în acest sens pe adresa office@ambexpert.ro, cu textul „solicitare excludere date personale”, iar noi vom acționa în consecință. AMBEXPERT.RO va stă la dispoziție pentru orice nelămuriri, clarificări sau orice detalii de care aveti nevoie cu privire la prezenta Politică de Prelucrare a Datelor.

Call Now Button